Hva er forskjellen mellom en suspendert og tilbakekalt lisens?

Å kjøre på suspendert eller tilbakekalt lisens er de store ligaene når det gjelder trafikkovertredelser, men i de fleste tilfeller er det å kalle på et tilbaketrukket lisens den alvorligere krenkelsen.

Her er en rask oversikt over disse to bruddene:

Suspendert: Et suspendert lisens er et midlertidig tap av dine kjøperettigheter ofte på grunn av et for høyt antall poeng på lisensen din, kjøring uten bevis på forsikring eller et annet større lovbrudd. I noen stater avsluttes suspensjonen automatisk, og lisensen din blir gjeninnført. I andre stater kan det hende du må søke DMV for å få løftet suspensjonen.

Det kan være faktorer som reduserer alvorlighetsgraden av å kjøre på suspendert lisens, og en av disse er om du visste at du kjørte på suspendert lisens eller ikke. "I Florida er det første lovbruddet ofte" uten kunnskap ", noe som betyr at sjåføren ikke visste at lisensen deres ble suspendert," sier Arion Hunt, grunnlegger av Arion Hunt Law Firm i Orlando. "Dette har en sivil overtredelse for overtredelse overtredelse som ligner på en fartsbillett," råder Hunt.

Det er noen forskjellige grunner til at du kan slå gatene med suspendert lisens og ikke vet det, men i de fleste tilfeller skyldes det ubetalte trafikkbilletter. Hvis du glemmer å sende inn betalingen for en fartsbillett, kan lisensen din ende opp og neste gang du blir dratt over, kan du være en overraskelse og eventuelt noen håndjern.

Dette er faktisk ganske vanlig, "Jeg vil si at de aller fleste sjåfører som er siktet for denne forbrytelsen er overrasket over å vite at lisensen deres er suspendert, og alle er sjokkerte over å få vite om konsekvensene av dem, sier Derek Andrews med Phelan, Phelan & Danek i Albany, NY.

Det skal bemerkes at hver stat er forskjellig i hvordan den omhandler kjøring på suspendert eller tilbakekalt lisens, og mens Florida kan gi deg fordelen av tvilen om at du ikke var klar over den suspenderte statusen til lisensen din, vil ikke alle stater utvide det høflighet.

På den annen side, hvis du vet at lisensen din er suspendert og bestemmer deg for å kjøre uansett, blir straffene eksponentielt brattere. "I Florida, etter den første domfellelsen" med kunnskap ", overtreder en overtreder en annen grads forseelse, 500 dollar bot, fengsel, prøvetid, samfunnstjeneste og en domstol beordret åtte timers kjøretime," advarer Hunt. Igjen, dette gjelder bare Florida.

Opphevet: Dette er den mer alvorlige av de to overtredelsene. Det betyr at lisensen din er kansellert og etter at du oppfyller krav eller tidsrammer, må du søke om en helt ny lisens på nytt. En tilbakekall av en lisens skyldes vanligvis en alvorlig overtredelse, for eksempel en DUI.

Straffen for kjøring med suspendert eller tilbakekalt lisens vil variere av staten, men i de fleste tilfeller er det en heftig bot som spenner opp til $ 25.000. Suspensjonstiden din vil absolutt bli økt, og i nesten hver eneste fengsel er det også på bordet - oddsen for serveringstid vil variere etter tilstand, og alvoret i lovbruddet ditt.

I nesten alle stater er kjøring med suspendert eller tilbakekalt lisens en forseelse for en første krenkelse. Når du er gjentatt gjerningsmann med andre eller tredje lovbrudd, ser du kanskje på en forbrytelse og vil nesten helt sikkert bruke litt tid bak stolpene.

"En sjåfør som fortsetter å kjøre på suspendert lisens, blir merket som vanlige og blir siktet for forbrytelse, $ 5000 bot, fem års fengsel og prøveløslatelse. En dommer kan også pålegge tilleggskrav fra sak til sak, sier Hunt.

Comments

Popular posts from this blog

3 Types of Bonuses Always Available in Trusted Online Soccer Gambling Sites.